perjantai 26. elokuuta 2011

Peliä!!!!

Kävin johtajuusluennolla pentukurssin osana. Sainkin paljon ajateltavaa meidän ja koiran yhteiselosta. Edellisten koirien kanssa vaan oltiin sen kummempia miettimättä.  Kaikki kehittyy. Toivottavasti minäkin;).

  Saatiin vihdoinkin kuvattua koirien aktivointipelaamista. Keni tykkäsi kovasti ja Fanni myöskin.  Peli taitaa lähteä lainaan Fannille. Se sopii nimittäin myös kissoille. Kummatkin koirat tuntuivat tykkäävän pelistä. Saihan sieltä palkaksi herkkuja. Tällä kertaa juustoa. Muutakin palkkaa voi luukkujen alle piilottaa.   


Papu pelaa ykkönen.
Papu pelaa kakkonen.

Keni pelaa ykkönen.

Keni pelaa kakkonen.




Tänään (26.8.) Papu oli Fannilla hoidossa Fannin töiden jälkeen. Hain omani kotiin kun minun työni loppui. Olivat pärjänneet hienosti. Niin kissat kuin koiratkin. Fannin tuntien tiedän, että Papu on mitä parhaimmissa oloissa Fannin luona. Jännää miten äkkiä sitä on kiintynyt Papuun. Se on minulle tosi tärkeä! Ja törkeä myös. Olen kehunut kaikille että postit saavat olla rauhassa. Mutta kahtena päivänä Rontti Roikale on silpunnut mainokset!!! Onneksi laskut ovat saaneet olla rauhassa;). No, kaiken kaikkiaan Papu on hieno koira!


Tänään esitettin pihalla hoitolapsille ja tädeillekkin renkaan läpi hyppyä. Lapset olivat innoissaan!
 Illalla siivosin koko huushollin. Kun lattiat oli pesty, Papu kulki pissaten olohuoneesta ulko-ovelle!! Että sellainen "hieno" koira;). Ei vaan, kyllä siitä tykätään!!!


2 kommenttia:

  1. Tuo on totta että kaikki on kehittynyt ihan hurjasti eteenpäin.Ennen koira ruokittiin, ulkoilutettiin ja hieman peruskoulutettiin ja leikittiin,ei ajateltu niinkään koiran muita tarpeita.Itse olen liki koukussa koiraohjelmiin(koirakuiskaaja ja isännän ja koiran käytöskoulu)ja katsonkin niitä päivittäin netistä.
    Oppisivatkohan Ukko ja Rontti pelaamaan tuota peliä, eli riittäisiköhän mielenkiinto kun ovat niin "laiskoja" kissoja?

    VastaaPoista
  2. Ei ole Fanni viellä vienyt kokeiltavaksi, mutta kerron heti kun kerkiävät testaamaan.

    VastaaPoista