tiistai 2. elokuuta 2011

Loman loppu.

 29.7. Papu pääsi Iitin lintutornille ja sieltä jatkettiin Jaalan tornille. Papusta on tullut hyvä automatkustaja, Innokkaasti autoon ja sitten nukkumaan. Tosi rento meininki. Iitin tornilla Papu kävi ylhäälläkin, mutta kun ei tuntunut siitä pitävän, pääsi takaisin maan pinnalle. Jaalan tornilla tutustui Isännän kanssa vain rantamaisemiin.

Iitin tornille!

Isäntä ja Papu Iitissä.

Emäntä ja Papu Iitissä.

   
Isäntä ja Papu Jaalassa.







Pojat poseeraavat ykkönen.

Pojat poseeraavat kakkonen.

Pojat poseeraavat kolmonen.

Ystävät jakavat kaiken:)

Fanni The Opettaja!
Opetuksen tulos!












  




























 Illalla mentiin taas Vesitornin kentälle Fannin ja Kenin kanssa. Isäntäkin oli mukana. Kentällä leikittiin ja poseerattiin kuvissa;)





































































Viikoloppuna Emäntä ja Isäntä lähtivät lintutornikierrokselle. Papu jäi Fannin ja Kenin hoitoon. Hienosti pärjäsivät ja molemmilla poppoilla oli kivaa!



 Nyt on loma loppunut ja kaksi päivää hoitolapset ovat olleet hoidossa. Papu on käyttäytynyt erittäin hyvin. Ei ole napsinut eikä kiusannut lapsia. Ja lapsetkin ovat osanneet olla hienosti. Tuntuu mukavalta! Ollaan keritty ulos pissillekkin, eikä yhtään pissiä ole tullut lattialle noin pariin viikkoon. Papussa näkyy paimenkoiran elkeitä. Jos lapset yrittävät lenkillä "levitä tai edistää" Papu menee eteen ja haukahtelee:"Pysykääpä laumassa lapsoset":)

Eilen Fanni aloitti Kenin kanssa agilitykurssin. Tänään mekin saimme hyötyä oppitunnista. Oltiin kentällä ja Fanni neuvoi, kuinka rengasta harjoitellaan ruokakupin avulla. Papu tajusi homman heti! Se on fiksu koira.
Muutenkin kentällä oli mukavaa. Kenille heitettiin frisbeetä ja Papu yritti pysyä mukana vauhdissa. Kun jalat eivät riittäneet vauhdissa pysymiseen, otti se Keniä hännästä ja roikkui mukana=). Ja sitten vesi maistui!

Kentälle tuli myös Hani-koira. Papu meinasi rähjätä Hanille vesikupista ja herkkupaloista, mutta oppii kyllä jakamaan muidenkin kuin Kenin kanssa.

Huomena alkaa meillä pentukurssi Lahdessa. Odotamme sitä innolla!!!!

2 kommenttia:

  1. Papu näyttää todella onnelliselta, ja huisin isoksikin jo kasvanut :)

    Ihanaa, kun sillä on koiraystävä, kenen kanssa touhuta ja harjoitella agilitya jne. Tietenkin on helpottavaa myös nähdä, kuinka sillä on rakastava ja huolehtiva perhe.

    -jm

    VastaaPoista
  2. Papusta on tullut meille tärkeä perheenjäsen. Kiitos sinulle, että saatiin näin mukava kaveri.

    VastaaPoista