torstai 18. elokuuta 2011

Vihdoinkin päivitystä: Pentukurssi ja Eväsretki Pajulahteen


Nyt ollaan käyty Papun kanssa kaksi kertaa pentukurssilla. Korkeavire Lahdessa järjestää kursseja. Ollaan tehty kontaktia, oikea-aikaista palkkaamista, luoksetuloa ym. Meillä on ollut tosi kivaa! Papusta kaikista kivointa on kuitenkin yhteisleikki toisten pentujen kanssa. On mukavaa nähdä kuinka pennut tottuvat toisiinsa ja leikki saa lisää vauhtia. Papulla on aika suuret luulot itsestään. Selkäkarvat tahtovat nousta aika helposti. Toivottavasti ei muutu uhoamiseksi Papun vanhetessa. Pentukurssilta tultaessa Papu on aika poikki. Valmista poikaa nukkumaan=).
Ensimmäistä kertaa pentukurssille!
Tutustutaan ohjaajaan.
Kontaktiharjoitus.
















Käytiin Papun kanssa Pajulahden lenkkipolulla EVÄSretkellä. Mentiin kävellen ja tultiin kävellen. Matkaa kertyi ainakin 13 kilometriä. Papu jaksoi tosi hyvin. Irrallaankin pysyi tosi hyvin mukana. Papu tulee hienosti kutsuttaessa. Sitä voi pitää irti lenkkipolulla. Syötiin eväät pienellä kalliolla. Muurahaiset vain tahtoivat kiusata Papua, kun se keskittyneesti odotti omaa osaansa leivistä.

Papu ja eväsreppu=).










Metsän poika tahdon olla!


Papu luonnon helmassa.



Ollaan myös tutustuttu kivaan skotlanninterrieripoikaan. Leikkiäkin on jo saatu aikaan!

Mutta paras kaveri on edelleen Keni. Yhteislenkit ovat mukavia ja vauhdikkaitakin. Kun Kentsu nostaa jalkaa, hyökkää Papu heti kauluskarvoihin horjuttaakseen tasapainoa! Mutta Kentsu on kuitenkin aikuinen eikä Papu ole viellä saanut yllätettyä Keniä:).

Papukin on alkanut nostaa jalkaa. Alkaa siis aikuistua sekin. Toivottavasti ei tule pahaa "uhmaikää".


Ensi viikolla aloitetaan Päijät-Hämeen kennelkerhon tottelevaisuuskurssin ykköstasolla. Päästään tokonkin alkuun.


On ollut kivaa taas pitkästä aikaa päästä touhuamaan koiraharrastuksen parissa. Mitähän meillä on viellä Papun kanssa tulossa?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti