lauantai 3. syyskuuta 2011

Kaupunkikävelyä ja lenkkeilyä


Kontaktiharjoitus





Tänään käytiin lenkkeilemässä Ison-Kukkasen rannassa. Taas nautin siitä, että Papu pysyy niin hienosti mukana irrallaan ollessaan. Tehtiin parin tunnin lenkki. Papu on sopiva valokuvaajan koira. Kun pysähdyn kuvaamaan esim, lintuja  Papu istahtaa odottamaan paikalleen. Kuvattiin tänään ainakin viisi minuuttia samassa paikassa tinttisiä. Hieno koira!!!
Lähdössä ollaan. 

Profiilissa!
Jessss, hepuli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Viellä käytiin Vesitornin kentällä Kenin ja Fannin kanssa. Siellä oli myös Pimu. Saksanpaimenkoira parasta laatua. Koirilla oli mukavaa. Kun Pimu oli mennyt kotiinsa, tehtiin viellä meidän koirien kanssa pikkuisen tokoa. Sivulle, maahan. istu. Ihan kivasti onnistuttiin. Saatiin Fannilta vinkkejä ja niitä yritetään noudattaa jatkossa. Ja sitten Papu meni Kenin mahan alta ja hyppäsi Kenin yli. Keni hyppäsi Papun yli, mutta ei kylläkään mennyt Papun mahan alta=).
Hieno päivä on ollut ja uutta pukkaa huomenna!

2 kommenttia:

  1. Olet tainnut innostua blogin pitoon. ^_^ Kirjotat tosi mukavasti ja kiinnostavasti.Pitäisi itsekin jaksaa päivittää oma blogi...

    Oletko muuten huomannut, että kun tuota ylintä tekstin pätkää klikkaa, niin se avaa kuvan sinusta ja Papusta postin edessä? En päässyt katsomaan videota. =( Sanoo vaan: "An error occurred. Please try again later."

    VastaaPoista
  2. Bloggeri on tehnyt omia virityksiään=). Kuvat piti tulla ihan tavallisesti ja videota en ole laittanutkaan. Mutta eipä haittaa.Ainakaan minua ja Papua;)

    VastaaPoista