tiistai 23. elokuuta 2011

23.8.

Jatketaanpas viellä sitä kakka-asiaa. Yöllä heräsin, kun Papu istui sänkyni vieressä ja nallitti silmiin. Isäntä lähti viemään ulos, mutta olihan sitä ihtiään kerinnyt tulla jo lattiallekkin. Ja matoille. Niitä sitten siivoilin silmät ristissä;).
Saatiin sitten nukkua aamuun asti. Mutta vielläkin on löysällä reppanan massu. On kuitenkin jo alkanut piristyä. Sai jo lenkillä "hepulinkin"!


 Kun Papu ei aluksi halunut juoda vettä ja oksensikin, säikähdimme. Meidän edellinen Friida-koira, sileäkarvainen noutaja, sai aikoinaan suolitukkeuman lelun palasesta. Se tuli heti mieleen. Hoito vaati leikkauksen ja kesti kaikenkaikkiaan pitkään. En sellaista soisi yhdellekkään koiralle.



Papun olo on jo paljon parempi. Käytiin toko-kurssillakin. Sataa tihutteli vettä, mutta ei se meitä haitannut.
Tehtiin sivulletuloa, pujottelua, luoksetuloa ja ohittamista. Kaikki sujui kuin "vettä vaan", vaikka sade loppuikin harjoitusten aikana.=).



Oman tokon jälkeen Isäntä lenkitti taas Papua. Minä jäin ihailemaan Fannin ja Kenin osuutta. Heillä homma toimii tosi hyvin. Siinä meille tavoitetta!



Illalla tehtiin viellä yhteislenkki Fannin ja Kenin kanssa. Pihalla vähän treenattiin temppuja. Papu hyppää Kenin yli kun Keni on makuulla. Ja sitten Papu menee Kenin mahan alta kun Keni seisoo. "Koirasirkusta";)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti