torstai 29. syyskuuta 2011

Aika rientää!

Paljon taas on tapahtunut. Toko-kurssi loppui ja niin myös pentukurssi Korkeavireellä. Nautimme molemmat, minä ja Papu, molemmista. Emännän toisen harrastuksen, itämaisen tanssin vuoksi seuraa tauko koirakursseissa Mutta kunhan festarit ovat ohi, jatketaan harrastelua Papun kanssa myöskin ohjatusti. Nyt ollaan harjoiteltu pikku temppuja. Tassun antoa jalkaa vasten, kotirappusille kiirehtimistä, pallon vatiin tiputtamista ym. Kenin kanssa lenkkeily on edelleenkin Papun ykköskivaa!!! Vesitorninkentällä on leikitty muidenkin koirien kanssa. Parhaana iltana oli kentällä kuusi koiraa. Pimeällä kentällä oli tunnelma ainutlaatuinen:). (Mihin koirat hävisivät? Ahaa! Tuolta kuuluu ääniä!)

Ollaan Papun kanssa korkattu myös näyttelyura. Tuusulassa käytiin mätsäreissä. Papu jaksoi hienosti. Oltiin ekalla kerralla sinisiä ja sinisten jatkokehässä viidensiä. Sinisen nauhan saaneita oli ainakin parikymmentä. Olin hyvin tyytyväinen Papuun. Eka kerta ja sekarotuiset pennut ja aikuiset yhdessä. Keni se sitten loistikin omassa luokassaan, kuten Kenin blogista varmaan huomaakin;).


Papusta on kasvanut oikea Uroskoira. Jalka nousee jo useinmiten pissalla käydessä ja taitaa olla jo kasvukin saavuttanut aikuisen mitat. Toivoo ainakin Emäntänsä. Olisi oikein passeli koko mukana kulkevalle koiralle.  Täytyy sanoa, että olen ERITTÄIN tyytyväinen koiraani!!!

Kuvia laitetaan blogiin kunhan tutustun uuteen koneeseeni. Kaikki asentelut ovat viellä ihan alussa. Minulla on siis uusi kone. IHAN ensimmäinen oma pönttökone! Mutta enpä taida tehdä koneelle kuitenkaan omaa blogia=).

Papun juttujen päivitykset jatkuvat myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti