maanantai 5. syyskuuta 2011

Ja taas oli kivaa!

Olipa hauska iltahetki.
Töiden jälkeen mentiin Papun kanssa meidän lähimetsään "pelaamaan palloa". Papulla on pelivälineenä koripallo, koska sitä on paha yrittää purra. Ei riitä Papun leuat. Hienosti Papu osaa sitä kuljettaa kuonollaan ja napata talteen tassujen väliin. Tosin välillä pallo ajautuu Papun mahan alle, ja silloin Papu onkin pallon nappaamana=). Minä pelaan potkimalla pallolle vauhtia ja innostamalla Papua. Sivurajaheiton aikana Papu istuu odottamassa pallon heittoa. Ja taas peli kulkee!!! Innostuin itsekkin pelistä ja selostin kiihkeää pelinkulkua Papulle ääneen. Silloin huomasin kerrostalomme päädyssä kissaansa ulkoiluttavan miehen. Toivottavasti hänkin nautti pelistämme=). Meillä ainakin oli kivaa.


Papu kuumeni pelistä niin, että piti vähän jäähdytellä. Laitoin pallon kassiin ja kassin korkean kannon päälle. Tarkoituksena oli tehdä vähän luoksetuloa. Ei oikein onnistunut, kun Papu istui aina pallokantoon päin. Siis takapuoli minun suuntaan.


Sitten huomasin tutun Jassu-skotin tulevan emäntineen polkua pitkin. Tulivat meidän luo ja Papupa päästikin rähäkän! Karvat pystyssä piti pahaa ääntä ja yritti hyökkäillä päin. Päästettin pojat kuitenkin irti leikkimään. Ja onnistuihan se, kun vähän ohjailtiin Papua. Ja sitten olivatkin parhaat leikkikaverit.  Jassukin pääsi välillä niskan päälle ja Papu tuli selätetyksi. Oli kyllä kiva katsoa pentujen leikkiä. Jassu väsyi ensin ja lähtivät kotiin syömään. Me teimme pienen "pissilenkin" ja kotiuduimme tyytyväisinä ja Papulla kieli roikkuen=).


Siis todella mukava iltahetki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti