lauantai 4. helmikuuta 2012

Hohhhhohoijaa!

Pakkasta, pakkasta, pakkasta! Meillä on ollut kylmää. Papu ei tosin ole palellut, mutta emäntä kylläkin. En tiedä ovatko muut huomanneet, että on ollut PAKKASKAUSI! Emäntä on aina viihtynyt ulkona, mutta rajansa kaikella. Papun, Kenin ja Fannin kanssa ollaan ulkoiltu kylmää uhmaten. "Pojista" on kivaa loikkia lumessa ja jahdata lumipalloja. Fanni heittää, Keni juoksee pallon perässä, Papu juoksee Kenin perässä ja minä palelen.
Eli kaikilla on "hauskaa".

Papu on alkanut rähjätä toisille koirille entistä enemmän. Ostettiin kuonopantakin hillitsemään koirulia. Papu ei siitä tykkää yhtään. Eikä kyllä Emäntäkään. Mutta hyötyä siitä kyllä on. Nyt ollaan alettu siedättää Papua muihin koiriin. Tänä aamuna lenkin aikana nähtiin viisi koiraa. Aina mentiin sivummalle ja palkaten katseltiin toisten menoa. Tarkoituksena on saada Papu pitämään toisten koirien näkymistä mukavana juttuna. Siis: Koira näkyvissä, emäntä antaa namia ja kehuja! Tulos: toiset koirat ovat kivoja. Toivottavasti toimii. Yhtenä iltana  Papu yritti haastaa Keniäkin ihan tosissaan. Mutta Kentsu palautti pennun ruotuun. Otti hampailla niskasta kiinni ja lyttäsi tassuilla lumikokkareiden väliin. Ja Papun häntä laskeutui alas ja korvatkin laskeutuivat kummasti:).

Meillä on suunnitteilla Papun kastrointi. Kunhan poika tulee aikuiseksi eli vuoden vanhaksi on se edessä. Toivottavasti luonnekkin silloin tasoittuu.









Mutta nyt nautitaan talvesta ja odotellaan kevättä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti